Routebeschrijving

contact_300Giebels Tromp & Kuster advocaten is gevestigd aan de Nassausingel 2 te Nijmegen. Het kantoor ligt bijna aan het Keizer Karelplein.

Vanuit de richting Arnhem:
U volgt de A325, de N325, de Waalbrug (Generaal James Gavinweg) over, de Sint Canisiussingel die overgaat in de Oranjesingel en na 1,2 km neemt u op de rotonde (het Keizer Karelplein) de tweede afslag. U bevindt zich dan op de Nassausingel en nummer 2 is direct aan de rechterzijde.

Vanuit de richting ‘s-Hertogenbosch:
U volgt de route naar Nijmegen (A2, A59, A50, A326). Op de A326 neemt u na ruim 6 km de tweede afslag op de rotonde in Nijmegen. Na 1,1 km gaat u rechtdoor de Wijchenseweg op in Nijmegen. Neem na 1,3 km op de rotonde (Takenhofplein) de tweede afslag en na 400 m op de rotonde bij de woonboulevard de eerste afslag. Na ongeveer vijf kilometer arriveert u op de rotonde (het Keizer Karelplein) en neemt u de vierde afslag. U bevindt zich dan op de Nassausingel en nummer 2 is direct aan de rechterzijde.

Parkeren
Kan in de parkeergarage aan de Van Schaeck Mathonsingel of in de nabije omgeving, bijvoorbeeld aan de Graafseweg.

Openbaar Vervoer:
De Nassausingel bevindt zich vlakbij het Centraal Station. Vanuit het station loopt u rechtdoor richting het centrum (de Van Schaeck Mathonsingel). Op de rotonde (het Keizer Karelplein), gaat u naar links. De eerstvolgende afslag naar links is de Nassausingel. Het kantoor bevindt zich aan het begin van de overzijde van de straat (naast de ABN AMRO Bank).